Hogyan vehetek részt?

Hogyan vehetek részt?

Hogyan vehetek részt?

A klinikai vizsgálatokba való jelentkezés lépéseit az alábbiakban olvashatja:

A Regisztráció oldalon történő Adatlap kitöltése

Az adatlap kitöltésével Ön felhatalmazást ad arra, hogy a megadott elérhetőségeken (telefon, email) megkeressük Önt klinikai kutatásban vagy egyéb egészségügyi kutatásban való részvételről szóló információval.

Telefonon vagy email-ben történő megkeresés

Ügyfélszolgálatunk a megadott elérhetőségek valamelyikén kapcsolatba lép Önnel, hogy tájékoztatást nyújtson az Önt érdeklő területeken folyó klinikai vagy más egészségügyi jellegű kutatásról. A tájékoztatás során információt kap a vizsgálat tárgyáról, helyszínéről, tartamáról, a megjelenések gyakoriságáról. Amennyiben a vizsgálat továbbra is érdekli, úgy felvesszük a vizsgálatot végző kutatóintézménnyel a kapcsolatot.

Időpont egyeztetése

Önt érdeklő kutatás esetén időpontot egyeztetünk a kutatóhellyel az Ön számára, melyről értesítést kap. Amennyiben háziorvosa már partnerünk, értesítjük háziorvosát is az Ön részvételi szándékáról és a vizsgálóhellyel egyeztetett vizit időpontjáról.

Kutatóhelyen való megjelenés

Az előzetesen egyeztetett időpontban és helyszínen történő megjelenéskor részletes tájékoztatást kap a kutatás feltételeiről, előnyeiről, kockázatairól, továbbá minden a vizsgálatot érintő,  Önt érdeklő kérdésről.

Döntés a kutatásban való részvételről

Amennyiben megfelel a kutatás kritériumainak, és úgy dönt, hogy részt vesz a klinikai kutatásban, úgy a vizsgálóhely kíséri tovább a kutatás további lépéseiben.